‘The online destination for all inspiring, stylish, successful and leading Asians in the world.’

Automotive

NEDERLANDSE PREMIèRE VAN DE ALLEREERSTE BMW X7 VINDT PLAATS TIJDENS MASTERS OF LXRY

De gloednieuwe BMW X7 staat vanaf 30 maart bij de Nederlandse BMW dealer maar is dit weekend al te zien tijdens de Masters of LXRY in de Rai Amsterdam. Deze krachtpatser staat vanaf 30 maart aanstaande bij de BMW dealer.

De BMW X7 combineert de uitstraling, exclusiviteit en ruimtelijkheid van een luxeauto met de veelzijdige, wendbare rijeigenschappen van een Sports Activity Vehicle (SAV). Het grootste BMW X model is 5.151 millimeter lang, 2.000 millimeter breed en heeft een hoogte van 1.805 millimeter.  De BMW X7 biedt royale ruimte op alle drie de zitrijen. Zeven stoelen zijn standaard, optioneel is de middelste rij te bestellen met twee individuele comfortstoelen.

Lichtmetalen 20-inchwielen zijn standaard en optioneel levert BMW lichtmetalen 21- en 22 – inchwielen. Daarnaast zijn er tal van personalisatie opties mogelijk zoals Design Pure Excellence, het M Sport pakket en modelspecifieke BMW Individual voorzieningen maken de ultieme personalisatie mogelijk.

De X7 is standaard uitgerust met automatische airconditioning met vier zones. Sfeerverlichting en een driedelig glazen panoramadak. Ook hier zijn uitgebouwde opties een mogelijkheid.

Last but not least de BMW Live Cockpit Professional met BMW Operating System 7.0 is standaard.

Kortom reden genoeg om een kijke te komen nemen op de Masters of LXRY. Vanaf morgen 7 december t/m 10 december geopend. Voor meer informatie over kaartverkoop en openingstijden kijk je op www.lxry.nl